Wii-maskinens mange egenskaber

Wii machine many propertiesWii-kontrolleren minder lidt om en fjernbetjening. Den er let og ligger godt i hånden, så man nemt kan bruge den i længere tid og stadig spille uden problemer. Der kan tilknyttes op til fire kontrollere til en Wii, så der er god mulighed for at spille flere mod hinanden. Selve kontrolleren registrerer bevægelserne, man laver, i 3D, der så bliver overført til skærmen. Desuden har den knapper, som man kender det fra almindelige kontrollere til konsoller, så det er ikke kun bevægelser, men de almindelige tryk, man kan udføre. Man bestemmer også næsten selv, hvor langt væk fra skærmen man vil befinde sig, da kontrolleren virker op til 10 meter væk.

Selve Wii’en kan spille Wii-spil, men også de spil, der er udviklet til NintendoCube, der ellers har et andet format end en almindelig cd, og man kan selv vælge, om ens konsol skal ligge ned eller stå op. Konsollen fungerer sammen med ens trådløse netværk og selv i standby er den tilknyttet og opdaterer sig selv efter behov.

En anden ting, der har gjort Wii så populært er, at man med Wii Virtual Console kan få adgang til mere end 20 års klassiske spil fra tidligere Nitendomaskiner, som man kan spille på sin Wii. Det er fuld nostalgi for alle pengene for alle dem. som er vokset op med det klassiske spil på forskellige enheder gennem tiderne. Det er muligt at finde spil, der blev udviklet til Nintendo 64, Super Nintendo og endda også Sega Genesis. Desuden findes der spiludviklere, der er det, som kaldes fritstående, der også har udviklet mange gode spil, som man kan finde her.

Med en Wii får man derfor en maskine, der kan det hele. Den kan det gamle og kendte, den kan spille GameCube spil, og den kan give en person bevægelse og konkurrencer på en helt anden måde foran ens fjernsyn.

Leave a Reply