TV og udvikling

TV and developmentTil Wii er der konstant pres på, og spilkonsollen er nu meget mere end en spilkonsol. Det er en integreret del af hele det store arrangement, hvor fjernsyn og spil bliver fokuspunktet.

Alene det at det nu er muligt at streame Netflix over en Wii, gør, at det er blevet en større del af hverdagen. Det er en del af, ikke kun af det som er spil, men en del af det, som familien bruger til hygge og til at se film sammen.

Når Wii spillekonsollen nu er så stor en del af hverdagen både med spil, film og serier, er det nok også fair at antage, at den i fremtiden vil komme til at spille en endnu større rolle for mange. Om det er den, som man i fremtiden vil komme til at modtage tv kanaler på, og som vil give en person muligheden for at spille mod andre, ved man ikke, men det er en nærliggende tanke, at det netop er det, som den kan blive brugt til fremtiden.

Som der kommer flere og flere muligheder, så er der også den mulighed, at man i fremtiden vil kunne få spilkonsoller, som er en integreret del af et fjernsyn. Det vil være som at købe et abonnement og få den spilkonsol, som man gerne vil have med de spil og muligheder, som man har i dag bare uden at have en egentlig konsol stående i hjemmet. Alt vil køre digitalt, og det er derved lettere at skifte mellem konsoller, og man kan få det næsten som man vil have det.

Det ville være en naturlig del af spil, tv og det hele integreret i et, at det vil være en god idé for dem, som i dag producerer konsollerne, at det hele kan foregå med en softwareopdatering, som så vil give det samme, som en ny konsol vil i dag.

Leave a Reply