Top 5 mest populære Wii spil igennem tiderne

Som nummer 5 finder vi spillet Legend of Zelda: Skyward Sword, som er efterfølgeren til Twilight Princess. Dette er et typisk eventyrspil, hvor du skal klare forskellige former for missioner, for at komme videre i spillet. Du kan også bare gå rundt uden at klare missionerne og lære at styre din karakter. Som nummer 4 finder vi spillet Xenoblade Chronicles, som også er i eventyrgenren. Her skal du også klare forskellige former for missioner, hvis du vil gennemføre spillet. Vil du bruge tid på at lære at spille spillet, kan du også det.

shutterstock_174225038En verden af Mario

De to næste spil, vi skal kigge på, er New Super Mario Bros. Wii og Super Mario Galaxy 1 + 2 . Begge spil kan købes på www.dustin.dk. I begge af førnævnte spil om Mario, der findes mange flere, som også er klart at anbefale, er dine karakterer de kendte fra Super Marios verden. Det første af spillene minder rigtig meget om de allerførste Mario-spil, som du kunne finde på markedet, de var lavet til Gameboy. Det er samme koncept, men her styrer du via din Wii-remote. Mario Galaxy derimod er meget anderledes. Her er banerne i det ydre rum, hvilket kræver lidt tilvænning – det er et fantastisk spil.

Wii Sport Resort

Det nok mest kendte spil til Wii overhovedet er nok Wii Sport Resort. I dette spil kan du udfordre dig selv, og dine venner i mange forskellige sportsgrene. Du kan spille blandt andet baseball, tennis, bowling, boksning, bordtennis, golf, bueskydning og mange flere sjove og udfordrende spil. Til dette spil kan du med fordel købe ekstraudstyr til din remote, så du rent faktisk slår med et bat i baseball og med et bordtennisbat i bordtennis. Med dette spil er du garanteret mange timers underholdning og en masse sjov bevægelse. Det er lidt af en favorit.