Siden de første spillekonsoller kom på markedet, har der været mange, som har købt sig fattige i spil. Spillene koster ofte så meget, at nogle få spil i kvartalet er det eneste, der er råd til.

Derfor har dem som har brugt deres konsoller meget altid været interesseret i de få spil, der har været tilgængelige gratis.

Spil har altid været svære at gennemføre, og der er mange som giver lidt fortabt, og som bruger de såkaldte cheats (snydekoder). Man kan dermed få et forspring i spillet og have en del lettere ved at komme videre. Til sidst bliver det meget irriterende at skulle starte forfra, hver gang man mister liv i spillet, og der er mange, som gerne vil videre i de forskellige spil, lige meget hvad de skal gøre for at komme videre.

Til de forskellige konsoller er der mange, der gerne vil hurtigt videre, og også her er der koder, som man kan finde online. Tålmodighed er en dyd, men der er mange spillere, som ikke besidder den.

Spilverdenen er hele tiden i udvikling, og det er noget, som mange godt kan lide at holde sig opdateret på, og det er en god idé, da der er mange, der gerne deler ud af deres erfaring med de forskellige spil og de forskellige metoder, der er til at komme hurtigt frem i de forskellige spil. Det er noget, der er mange, som bruger, og det er også et form for sammenhold, der findes på tværs af landegrænser, for dem som benytter spil og deres konsoller meget.